19.10.2013

Kisuja, Raakaruokaa ja Doggihumppaa!

Kisulit, päivieni toivot ja iltojeni ilot :) Topi tutustu Annen tuomaan partylite kynttilään, joka tuoksuu ihan sairaan hyvälle!! Millonkohan raaskis itte kyseisiä tuotteita hommata.. ei varmaan ikinä! Siksipä tätä kynttilää on varmaan tullukki niin hanakasti poltettu ja tuoksuteltua, kiitos Anne!
Topi ei onneksi uskaltanu ottaa lähempää kontaktia kynttilään, kauniisti vain katseli.




Mikke taasen on sonnustautunut parhaana kissanukkujana joka tykkää nukkua etutassut aivan piikkusuorana. En ole koskaan moiseen aijemmin törmänny. Mutta rento tuo asento näyttäis olevan :) Peitonkeskellä on aikas luksusta nukkua.







Meillähän tytöt tosiaan on raakaruolla ja innostuinpa ihan kuulkaas kuviakin niiden ruoka-annoksistakin ottamaan. Meillä saattaa sillointällöin olla poikkeavuuksia sen niin säännöllisen ruokavalion suhteen.. 
Eli ei nyt niin hirveen nipolla tavalla barffata. Mairen osalta tietysti pitänyt tarkkana olla, että saa kaikkea ja oikeissa suhteissa. 
Mutta puuroa meillä syödään samalla tavalla kuin kasvissosettakin. Oscarin tuotteita näissä puuroissa, kasvissoseissa ja lihoissa olen suosinut. Vaikka meiltä tehtaanmyymälään onkin se 80km. 
Kaiken muun sitten tilaan Vauhti-Raksusta. Nyt olisi ensvikkolla tulossa lampaan luita sekä hevosen lihaa. Näihin meidän tytöt ei vielä ole kovin paljoa tutustuneet. Katotaan kuin meidän käy :) Jos joku lukijoista ruokkii koiraansa raakaruoalla niin vinkkejä ja niksejä saa kyllä antaa. 

Nro1


Kuva nro1. 
On eileiset aamuruoat. Jauhettua lohta, puuroa, hieman rasvasta lihaa seassa, kokonainen kananmuna, öljyt, c-vitamiinit, piimä. Mairella parit kanankaulat siellä seassa vielä. 


Nro2
Kuva nro2  
Tämän aamun annokset. Löysin pakkasesta jo jonkin aikaa siellä pyörinyttä karjalanpaistia sekä pottua, isomman satsin. Tänään siis syötiin kasvista, paisti-pottua, naudan mahaa, ylikypsät omenat, öljyt, c-vitamiinit, piimä ja Mairella taas kanankaulat seassa. 
Kuva nro3
Iltaruoka, kummallakin kanankauloja sekä possun "kylkiripsejä". Luulisi jaksavan :)



Nro3

Toissailtana alotti tuon lumen tulon ja tänään päästiin sitten oikein kunnolla siitä nauttimaan. Pieni ikävämpi puoli oli se että lumi oli kerenny hieman sulaa ja sitten  jäätyä. Eli ei mikään ihanne hanki juosta. Hyvin kyllä tassut kesti, eivät auvenneet. 

Hauskaa taas oli niinkuin aina :)













  Tämä talo sijaitsee ihan meidän lähellä. Ihastelen aina kun sen ohi kävelen. Minusta se vaan on niin kaunis! Sisällä en ole päässyt käymään mutta uskon sen olevan yhtä ihana sieltäkin! Kesäkäytössä oleva talo. Kuistin ikkunat sivuilta on salmiakkikuvioisesta lasista joista osa on värjätty. Syvä huokaus! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti