8.8.2014

World Dog Show 2014

World Dog Show 2014

Niin sitä tyttöjen kanssa starttailtiin torstaina työpäviän jälkeen kohti Hyvinkäätä. Ystävien tykö, yökyläilemään ja miun elämäni ensmäisiin Maailmanvoittaja koiranäyttelyihin!!

En nyt tiedä jännititnkö yhtään enemmän kuin "normi" näyttelyissä, ainakaan aluksi.. 
Maire kävi kehässä ainuana nuortenluokan edustajana, kilpakumppani ei saapunut paikalle. Ollen hienosti luokkansa voittaja saaden erinomaisen = ERI NUO1

Tyyne oli valioluokan neljäs = ERI VAL4. Valioluokan narttuja oli kehässä kuitenkin yhteensä 16kpl, että ei voi olla kuin tyytyväinen, isolla T:llä!!

Maailmanvoittaja säännöt ei todellakaan ollut mitenkään takataskussa, saatikka muistissa. Joten kaikki tuntui vaan tapahtuvan hirmuisen nopiaan, mitään mistään ymmärtämättömänä kehään mentiin ja juostiin kun pyydettiin.

Mairen kanssa juostiin nimittäin niin SERTi kehässä, VaSerti kehässä sekä CaCib kehässä kuin myös ROP-VSP kehässä..

Kaiken kukkuraksi Maire pieni makkara, landepaukku jolta en ajatellut tulevan kyseisissä missikehissä mitään elämää suurempaa saavutusta, nappasi kuitenkin CACIB:in kerä WORLD WINNER 2014 eli kotoisemmin suomeksi MAAILMAVOITTAJA 2014 tittelin. 
Tästä ei voinut olla kuin tohkeissaan!! 

Kiitos kuuluu ja kaikuu Sipoon suuntaan kasvattajalle ja kaikille ihanaisille RR immeisille! Ilman teidän miljoonia majoituksia ja apuja mikään ei olisi ollut mahdollista. Iso Kiitos <3

Kelta/tiikeri tanskandoggeja oli ilmoitettu yhteensä 77kpl, kauimmat dogit taisivat olla alankomaista. Ettei kyseisessä missihommissa pelkkiä Suomikoiria juossut. Mutta hienosti saatiin jokaisessa värissä titteleitä jäämään meille tänne kotsuomeen :)

Tunnelma paikanpäällä oli mielestäni hieno ja rento! Kaikki puhallettiin yhteen hiileen ja taputettiin toistemme menestykselle. 
Tälläistä tunnelmaa kaipaisi kyllä ns. Normi näyttelyihinkin..

kiitos vielä kaikilke tuhannesti onnitteluista! 
Upea päivä ja upeat muistot ♡




RR Let`s Go Crazy, RR Rebel yell, RR Happiness, RR Heart Killer
RED RUBLEV KP KASV2 /Hanna Lilja, Sipoo


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti