11.10.2014

Heissan pitkästä aikaa

Heissan!
Tyystin olen laiminlyönyt tämänkin bloggauksen.. Laitetaanpas uutta tuulta taas purjeisiin kun sitä ihan pyydettiin :)

Tyttöjen elämään ei suurempia ihmeitä kuulu. Tyyne valeraskailee ja Maire on elämänsä kunnossa, virtaa riittää sopivasti. Ettei vaan elämä tylsäksi kävisi!
Mustikin koppi on laitettu talvikuntoon. Rutirexit koppiin ja lämmöt päälle. Kovin mielellään se siellä nukkuu ja kuinka hyvältä tuo puukuitu tuoksuukaan :)

Kisulit voi myöskin mainiosti.. ja siitä sai viimeyönä taas tuntea. Heräsin yöllä pieneen ininään ja kukas muukaan kuin Lenni leikki päästäisen kanssa, tai no oikeastaan päästäisellä! En voi käsittää kuinka tyhmä voi pieni eläin olla että varta vasten tallustelee tuonne kissojen aitaukseen.. suoraan surman suuhun!
No uni ainakin kaikkosi hetkessä ja hirmunen metsästys alkoi! Onneksi Lenni oli senverta fiksu, että meni takaisin ulos saaliinsa kanssa ja sai kyllä olla aamuun asti ulkoruokinnassa. Aamulla oli ikkunalaudalla jonoa sisällepääsyä oottelemassa :P

Tytöt oli tänään töissä parituntia mukana. Maire alkaa jo rentoutua mutta Tyyne oli sitä mieltä että täällä jossakin ne minun kadotetut valeraskauspennut on oltava. Kyllä niin tarkkaan kävi jokaisen nurkan tarkistamassa :) Väsyneitä neitejä ainakin on, vaikka tosiaan eivät olleet kuin noin tunnin yhteensä asukaskontaktissa. Ei se selvästikkään ole koirallekkaan helppoa tuo työnteko.

No nyt voi tytöt huomenna jättää hyvillä mielin kotia ottamaan lepiä, kun taas Mustikin kanssa suunnataan Ristiinaan mätsäilemään.. saas nähä kuinka siinä käy ;) Ei olla vartavasten lähdössä vaan Savondogit on järjestämässä kyseistä tapahtumaa joten apukäsinä ollaan. Pakkohan se veteraani on kehäänkin passitettava!
Tästä toivottavasti kuvamateriaalia tulossa seuraavaan tekstiin.

Näillä taas mennään ja mukavaa viikonloppua ja kuvatuksia tältäpäivältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti