30.8.2013


Näyttää siltä että Tyyne on palaamassa uomiinsa ja olemaan taas Tyyne! Ei pääse Maire enää kiusaamaan ja näykkimään etteikö mamma antaisi samalla mitalla takaisin.
Iloa ja vauhti on nimittäin viimeaikoina lenkeillä ollut ja runsaasti. Sänkipellot vaan tömisee kun nämä kaunokaiset laittavat jaloilla koriasti. :)

Tänään saatiin taas uusi peti (kiitos Virve) ja nyt olisi pedit päivitetty!
Niin meillähän on kaksi koiraa mutta yhteensä 6 makuupaikkaa niille.. Rakkailla lapsilla pitää olla mistä valita :D  Makkarissa omat, olkkarissa omat ja koirahuoneessa omat. Eikai sitä nyt muuten pikkukoirat pärjää!? Voi vaan taas miettiä jos olisi vaikkapa niitä Tiibetinspanieleita, ei tartteis olla erillisiä petejä. Sohvallahan ne menisi! Mutta en valita :)

Kuvan kyseinen patja on tehty kolmesta lasten pinnasängyn patjasta. Patjat oli liimattu kiinni toisiinsa, yhdeksi korkeaksi patjaksi. Tytöille patja oli liian pieni näin sekä mielestäni liian korkea. Noo kätevänä emäntänä nappasin yhden patjoista irti ja leikkasin kahteen osaa. Tadaa! Tarpeeksi suuri ja juuri oikean paksuinen patja tuli tilalle. Sopivan kokoinen päällinenkin löytyi varastosta eikä onneksi tarvinnu ruveta ompeluhommiin!
Kuten kuvasta näkee, Tyyne on ottanu uuden ypersuper paksun pedin omakseen. Samoin kuin hetekan. Mairelle jäi vanhat. Mutta äidiltä tyttärelle, näinhän sen pitääki mennä.

Huomenna saadaan vieraita!!
Hilda-tätä (RR Candy Darling) ja Niina saapuvat meidän iloksi :)
Sunnuntaina Suonenjoen ryhmänäyttelyyn matkamme vie. Tyyne jää tältäreissulta kotiin lepäämään ja keräämään voimia Norjan reissua varten. Mairepienipesusieni taas lähtee mukaan, veljeä tapaamaan.
Kaapo (RR Happiness) saapuu Kristiinan kanssa myöskin misseilemään. Sisarusten on ehket pakko päästä hiukan humppaamaan misseilyn päätteeksi.

Joten viikonlopun jälkeen on luvassa taas misseily ja humppailu päivityksiä.

Niih ja suosittelen käymään vilkaisemassa kyseistä linkkiä ;)
http://www.elisanet.fi/red.rublev/puppies.html

Ihanan Mukavaa Viikonloppua!!


Mikke unenteossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti