20.8.2013

Päivä Juankoskella!

Ja niin aloitettiin tämäkin päivä herkkuaterioilla. Meillä tosiaan tytöt barffaa, ollaan kylläkin ensi askeleiden tiellä kun taitaa tulla kohta puoliin 6kk täyteen raaka ruoan parissa. Pakko kyllä myöntää että takasin nappulaan en vaihda! Jos ei ole aivan pakko hätä!

Koirat syö niin mielellään. Mitä nyt Tyynelle valeraskauden aikaan piti ostaa Best-In kotikeittiön murekkeita, sekä syöttää ne käsin. Arvon rouvallehan ei sopinut mikään muu. Paitsi kanankaulat kädestä nekin tarjoiltuna. Huoh! Voi vaan todeta: On ilo omistaa doggi jolla on valeraskaus! :D


Plus suosittelen lämpimästi tätä Kuusenpihkavoidetta! Ystäväni Raija tätä minulla kehui ja kyllä on hyvää. Tokkopa niinkään maultaan mutta muuten kyllä :)
Tällä ollaan korjattu niin Tyynen anturahaavaan kuin kaikkia muitaki pykämiä ja reikiä mitä tuo nuorempi neiti äidilleen on aiheuttanna!!
Nii ja 100% luonnontuote + käy ihmisillekin!


 

Maire kakara pääsi tänään mukaan Juankoskelle, kun Savondoggien kanssa kokoonnuttiin mätsärin palkintoja pleraamaan.
Oon kyllä niin ylpeä Mairesta mitenkä se osaakaan käyttäytyä ja olla muutenkin niin kiva. (Niin kuin kuvasta näkee ;))
Ottaen huomioon että neidillä on tosiaan ikää vain se 8kk!



Osa Juankosken mätsärin palkinnoista / arpajaispalkinnoista
 
Pientä treeniä otettiin näyttelyitä ajatellen, juoksua muiden kanssa sekä hampaiden katsomista. Tämä ei tee Mairelle ollenkaan pahaa, viimeksi kun meinasi tuomaria väistää. Nyt treenit meni oikein hienosti. Katotaan kuinka meidän käy, kun viikonloppuna matkataan Suomen Tanskandoggi ry:n värinäyttelyyn.

Toivotaan parasta ja pelätään pahinta, vai mitenkä se nyt menikään.. :D

Maire&Vivi (Immortala Viva America Liberte)

                                                                     Päästiin käymään myöskin Raijan ja Vivin luona humppaamassa. Ja kyllä tytöt tykkäsi, heti löysivät yhteisen humppasävelen  On niin ihana katsoa kun doggi leikkii ja nauttii siitä täysin siemauksin <3

Kiitos Raijalle vielä hernekeitto päivällisestä, kyllä teki poikaa! Ei oltais kotia muuten kyllä jaksettu.






Aivan mahtava päivä taas takana! Kyllä ei voi kun taas hurrata hyvälle mielelle. Koirat nukkuu reporankoina olkkarissa. Tyynelläkin ollut   rankkapäivä kun saanut olla kotona, Ilman kakaraa!!

  
Maire&Vivi

Maire&Vivi
Poijat aamuvahdissa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti