8.2.2014

Kiipparilta

Viimeviikolla tuli löydettyä pitkästä aikaa hyviä kirpparilöytöjä! Yritän parhaani mukaan löytää kaiken tarpeellisen ekana käytettynä. Ja jos ei löydy niin sitten uutena osto. Näin tulee säästettyä omaa lompakkoa ja pelastettua hiukan maailmaakin :)

Tuli käytyä Kuopiossa Citypörssissä josta mukaan lähti valkoinen pellavapaita 1€, talvitennarit 5€, icebeakin kuoritakki 15€. Spr:n kontista tuli käytyä tiirailemassa uusia näyttelyvaatteita ja tyttöjen patjoihin froteelakanoita. No kumpiakaan ei löytynyt, mutta oikein oiva sängynsuoja kyllä löytyi. u
Nyt on Mairelle hiukan enemmän haastetta päästä patjaa suolistamaan :) 
Suojalla oli hintaa 4,5€.

Ratsastushousut tuli löydettyä netin kautta. Horze merkkiset, kokopaikkaset housut joita ei todellakaan ole käytetty kuin muutaman kerran.
Postikuluineen housuille tuli hintaa 35€. Nyt tartteis vielä löytää heppakengät ja chapsit ni johan keleppaa hepatella :)

Tabletilla/puhelimella tulee tätä postausta tehtyä ja ai että kun vaatii hiukan hermoja.. siksipä pari alinta kuvaa ovat kiinni toisissaan ja isokokoisia! Kait nämä joskus oppii :)
Ihan alhaalla Tyyne ja Tyynen massu tältäpäivältä! Vauhilla se vaan kasvaa, kohta voi tuntea käsin kun pikkupupet massussa möyryää <3






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti