11.2.2014

Puppeajan ruoka

Viikot ne vaan vierii ja Tyynen maha vaan kasvaa! 
Tuntuu että se kasvaa paljo nopeammin kuin viimekerralla! 
Toisaalta nahka päässy jo kerran venymään, ni äkkiäkös tuo toistekkin venyy ja vieläpä nopeammassa tahdissa! :)

Tyyne elää raakaruoalla myös raskausajan. Ruoan määrää en ole vielä nostanut kuin hieman, mutta viimestään loppuviikosta taas nostettava. 

Tyyne syö nyt 500g lihaa / 550g lihastaluuta / 250g kasvista/ 200/250g puuroa. Lisäystä tulee tuohon lihan ja puuron määrään. 
Tarkoituksena nostaa nyt lihaa ainakin se 100g. Ja jonkun ajan päästä taas hiukan lisää.

Rouva on päässyt aterioimaan nyt 3krt päivässä ja sehän Tyynelle passaa. 

Maksaa en ole Tyynelle antanut, ainut missä aavistuksen maksaa saa on Oscarin einesmakkara. Makkaraa mene hitusen aina huikopalana ;)

Kalaa Tyyne sai tänään kera broiskun sydänten. Mairen ruoka-ainnokset rupiaa näyttämään niin pieniltä Tyynen kippojen vieressä! 

 Eilen käytiin Mairen kanssa potkukelkka lenkillä ja ymmärsihän se neiti vedon ilon, lopulta!  Vetomatkaa tuli noin 1,5km ja sillon mentiin eikä meinattu. Kotiapäin mentiin vielä reippaammin. Toisin kuin Tyyne viimetalvena, kotiin joutaa löntystellä mutta poispäin mentiin kyllä!

Onneksi meillä täällä korvessa löytyy suht hiljainen tie jotapitkin on hyvä kelkkailla. Vieläpä pääsee mehtäautotielle jossa pääsee sitten irti matkaa jatkamaan. Ettei tule liian raskasta hommaa :)


Tänään ei kelkkailemaan ehditty, kiitos töitten. Mutta jäällä käytiin kera kaikki karvakaverit! Mukaavata tuntui taas olevan.

Tyyne ja Mustikki niin rauhassa tallustelevat etiäpäin kun taas Maire juoksee hullunlailla pitkin mehtiä :)

Mustikilta vaihtui pehmike kopissa. Pölkky olisi muuten ollut oikein hyvä mutta Mustikki on alkanut oireilemaan hengitysteitse. (aivastelee sekä tuntuu nenä olevan tukossa)

Joten epäilen sen pöllyävän liian paljon. Ja mitä tänään iltapuhteena kopin sisukset vaihdoin, niin omaankin henkeenhän tuo reippahasti kävi.

No nyt on Mustikilla taas Ruti-Rex kopissa käytössä. Kelpaa olla, ei pölise ja on muutenkin mukava. Mitä nyt kulkeutuu kopista ulos niiin helposti.
Mutta jos joku keksii hyvän kuivikkeen, joka ei tule juoksunarun mukana ulos niin saa ja pitää kertoa!? :)



Tänään tuli haettua myös elukoille matolääkkeet!
Ei oo halappaa hommaa tämänkään kokosen lauman madottaminen.. Tyynelle Axiluria, Mairelle, Mustikille ja kissoille Drontalia.

Onneksi on tuota Oscarin einestä! Ei tehny koirilla tiukkaakaan ottaa pillerit, kun ne piilotin tuohon makkaraan.

Mustikin matolääkkeet oli kyllä parhaimman muotoiset :)



Kissoille, etenkin Lennille lääkkeiden otto ei ollu ihan halpointa! Mutta onnistuttiinpas :) Kiitos apteekissa myytävien lääkeottimien. Ihan paras apuväline kissan lääkitsemisessä!


Tyyne sai postia jokusen aina sitten :)
Oikein mukavaa postia mutta valitettavasti ei päästä osallistumaan..

Koittelin ottaa Tyynestä mahakuvia. Jos joku väittää että Raskaana olevan pitäisi olla hehkeimmillään, niin meidän Tyyne ei kyllä ole..
Heti kun kameran otat esille ja koitat saada rouvaa seisomaan niin tuloksena on maailman romuimpana oleva Tanskandoggi.
Henkisesti ainakin :D

Maire vaan illisteli kun kuvaa koitin Tyynestä saada :)

Ihania nämä kyllä on!!!









































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti