9.4.2014

hepokatteja

Pitkän tauon jälkeen taas heppajuttuja. Ikävästi kamerasta tietenkin loppu akku, kesken kaiken.
Mutta nääh kuvista, kunhan oli kivaa!
Ja kivaa kyllä oli. Ekan kerran tuntui siltä että nyt on jonkinlainen yhteys hepokattiin ja osasi jopa tehdäkkin jotain. Hieno fiilis!

Uusi kypärä pitää kyllä laittaa puutoslistalle. Miun pää näyttää aivan soikiolta ja ihan sairaan isolta! Vai näyttääköhän kaikilla kypärät samalta päässä.. Ei, en usko!






Miun poissaolon aikana on ponijen sekaan ilmestynnä yksi pieni länkisäärinen minishettis Leevi vai oliko se Veeti.. eeen nyt muista :)
Mutta kaunishan hän kyllä on! Ei vaan miun ajatusmaailma aina ihan kohtaa näiden pikkuponien kanssa :D
Mitä nyt tänään oli Pipari oikein mukavalla tuulella, pitkän tovin suukoteltiin.

Leevi
 Aamulla käytiin koiruuksien kanssa ihan kylällä lenkillä. 
Oli muuten jonkinsortin kävele-pysähdy-kävele-pysähdy lenkkiä se. Mustikin ja Mairen mielestä ollaan selvästi käyty liian vähän ihmisten ilmoilla lenkillä. Niin paljon oli hajuja.

Laitoin Mustikille patjan ja maton ulos, saa pappa ottaa arskaa pehmeellä. Hyvin kelpasi, mitä nyt mattoa piti hieman tuunata. Veikkaan ettei se kauaa patjan päällä tule olemaan. 
Turkki on Mustikilla aivan järkky. Talvikarva on lähtenyt ja tilalle on jäänyt pehmyt pohjavilla. Kuiva ja hilseilevä karva. Tuntuu että on ihan sama, harjaako sitä vaiko eikö harjaa. Öljyjä saa papparainen ruoan seassa jos se siitä helpottaisi. Epäilen pallienpoistolla olevan aikasmoinen asia tuohon turkkiin. 
Mutta Mustikkia ei moine haittaa, kuten kuvasta näkyy :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti