2.6.2014

Kesäloma!

Vihdoinkin se alkoi, nimittäin kesäloma! Mitään suurempia suunnitelmia kuukaudelle ei ole ja sekös vasta mukavaa onkin :) Tytöilläkin on vain yksi näyttely, Doggien erikoisnäyttely. 
Muuten ovat nekin kirjamellisesti lomalla!

Tässä on taas tovi vierähtännä viimesestä raapustuksesta. Pieni infopaketti siitä mitä meidän arkeen on kuulunut :)

* Mustikki kävi ärtyneen talirauhaspatin poistossa, sai mojovan reippaan 10cm tikkijonon kylkeensä, Onneksi on sellaisessa paikassa ettei pääse nuolemaan. Sisähoitoa sai Mustikki noin 5pv ajan, yllättävän hyvin se tänne sisälle tottu olemaan. Nukku tyytyväisenä sohvalla viekussa :) Mutta kyllä se oli onnellinen kun pääsi ulos! Ei enää kuumuutta vaan ihanaa tuulen virettä. Kyllä se vaan ulkokoira on henkeen ja vereen :)

Sisällä sitä enemmän hiplanneena huomasin kaksi muutakin erittävää talirauhasta, eivät onneksi ärtyneitä taikka kasvaneita!

* Tytöt pääsivät hierojalla käymään. Tyyne on aijemmin käynyt mutta Mairelle kerta oli ihan ensimmäinen. Hienosti se osasi olla, ihan yllätyin!
Tyynellä oli pieniä jumeja, kiitos vauvamahan ja Mairella löytyi myöskin jumeja sekä parit kipupisteet. Suht pitkään kestäneen ontumisen takia alkukeväästä, kiitos anturahaavan. Tytöiltä saatiin jumit auki ja kehut päälle kuinka hyvässä kunnossa ne oikein onkaan :)
Huomasipa vaan ettei se kovin suurta tartte, tuon kokonen koiruli kun jumeja ilmaantuu!

* Odotellaan kisuille uutta pottaa sekä ruokaa. Tilasin pitkästä aikaa Zooplussasta tavarat, katotaan saapuuko ne jo tälläviikolla kotiovelle. Palvelua ei voi kyllä moittia! Uusi potta oli hankittava kun poijat oli hienosti nykyisen lootan oven rikkonna. Ihanat tuoksut ja hiekka valtaa kodinhoitohuoneen :P
Ruoaksi tuli napattua Royalin leikattujen kisujen ruokaa, se on poikien mielestä parasta nappulaa ikinä! Viimenen vuosi ollaanki syöty iamsin nappulaa, joka ei todellakaan ole poikien mielestä mitään herkkua.

* Maikin valeraskaus syömättömyys senkun jatkuu, onneksi on jo kyllä helpottanut huomattavasti siitä mitä se pahimmillaan oli! Onneksi aukasin suuni asiasta hieronnassa ja minulle suositeltiin koitettavaksi homeopatista hoitomuotoa. Nyt on tilattu Maikille pillerit valeraskauteen ja Mustikille talipatteihin. Saas nähä onko niistä hyötyä vai ei, sen näkee sit kun on päässy testaamaan. Hyviä kokemuksia olen vaan kuullut moisista tabuista.

Tänään kerkesi jo pihamaallakin käppäillä, kameran kanssa kylläkin :) On se kesä vaan niin ihanaa aikaa! Sekä kerättyä lisää nokkosia kuivamaan. Mummon tekemät nokkosletut oli lapsena ihan parhautta, jos osaisi tehdä edes sinnepäin.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti