24.5.2014

Tuuri

Aamulla ei olisi jaksanna millään herätä, muistakkaan millonka olisi noin vaikeeta tehnynnä! Olisikko sillä jotakin osuutta asiaan, ettei tullu viimeyönä kovinkaan montaa tuntia nukuttua. Ainakaan kovin sikeästi!
Kiitos kuumuuden: Kissat oli levottomia, juoksentelivat pitkin huushollia. Maire oli levoton, ei meinannu millään asettua nukkumaan, kun joka puolella oli niin kuuma. 
Ilmalämpöpumppu olisi enemmän kuin tervetullut meille kyläilemään, tai muu vastaava härpäke. 
Onneksi tuli Tuurista ostettua uusi pöytäpuhallin, entinen kun taisi sanoa sopimuksensa irti.

Lähti sieltä Tuurista vähän muutakin mukaan mattoa, koirajuttuja, kissajuttuja ja heppajuttuja. Ei mitään suurta mutta pientä kivaa kuitenkin. Olisihan siellä ollu vaikka mitä, laajentaneetkin olivat moista puljua! Maire jäi veljensä kanssa Dogsittereiden hellään huomaan, hyvin tytöt katsoivatkin perään. Vaikka eipä nuo tainnu pahemmin pyrkiäkkään häkeistään ulos :D 
Menin lupaamaan että olen tunnin päästä neitiä hakemassa, joten juosten mentiin kauppa läpi. Eipähän tullu liijemmin heräteostoksia tehtyä. Kissaesittelykin oli kaupan sisällä, en kerenny niitäkään ihailemaan. Toisaalta ihan hyvä, onhan näitä kotona jo kaksin kappalein.

Joten vaikka aamulla väsytti ni mukava oli päivä! Maire näki kaikki sisaruksensakin sekä Deppipoijan myöskin :) Hienosti pärjäsi jokainen karvalapsi kisassaan!

Maire eri sa pn2 kera Sertin. 
Laakson Jarin mielestä aavistuksen tuhdissa kunnossa ja pään linjat kaipaa vielä yhdensuuntautumista. Mutta kotiinsa kuulemma ottaisi jos saisi ;) 
Hoksasin tänään etten ole Tyynenkään kanssa käynyt kyseisellä tuomarilla, ollaan kyllä oltu ryhmässä jota Laakso on tuomaroinut, mutta siinä ei taidettu sen koommin Tyynen kanssa sijoittua. Kaikin puolin mukava tuomari, kertoo mistä koirassa pitää ja mikä vielä vaatii aikaa. Sekä opastaa tarvittaessa! Arvostan.

Mairen arvostelu kokonaisuudessaan:

17kk kauniisti liikkuva tasapainoisesti rakentunut nuori narttu. 
Riittävän tasapainoiset kulmaukset. Erinomainen eturinta. Ihana rungon tilavuus. 
Kaunis ylälinja seistessä ja liikkeessä. Kaunis voimakas kaula.
Pään linjat hakevat vielä toisiaan. Hyvä otsapenger.

 Red Rublev Little Red Depp ERI3

Red Rublev Hattori Hanzo EH

Red Rublev Happiness ERI SA PU2 SERTI


Kennel Red Rublev KP1 Kasvattaja


Onnea kasvattajalle hienoista dogeista ja meiltä kiitos :)

veljekset :)


Depin mielipide moisista kisoista ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti