19.7.2014

Tietämättömyyden kuilu!

Olen taas kerran tippunut tietämättömyyden kuiluun!
Lähdettiin tänään tyttöjen kanssa lenkille, kävin vartavasten kaivamassa kävelysauvat autotallin perukoilta mukaan. Urheiluhulluus on taas iskenyt jollakin asteella, mutta en valita! Fillarillaki tullu vedettyä hikihatussa pitkin Pakarilan kylää.. Kattoo varmaan naapuritkin että taas se siellä koittaa eteenpäin sinnitellä, naama punasena ja hikeä valuen.

No mutta niihin sauvoihin palatakseni. Autolla ajettiin mehtäautotien päähän. Siksi näin että sauvat + kaksi tanskandoggia + hihnalenkki ei ole ainakaan minun korvaan mitenkään mukavankuuloinen. Joten auto tienposkeen, tytöt ulos ja eikun sauvoja virittelemään.
Olen alkanut käyttämään sovellusta Endomondo. Tietystihän se piti asentaa päälle, näkee matkan, kalorit jne.
Eihän sieltä jumatsuikka löytynnä Sauvakävelyä, Dementiehiihtoa, Kävelyä sauvojen kanssa tai mitään muuta vastaavaa. Mikä olisi edes hiukan ollut sinnepäin.. Onneksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa!
Nimittäin löytyihän sieltä ukkelin kuva jolla sauvat heiluu käsissä, nimellä Fitness-kävely! Aa kuka sinä oletkaan joka tämän nimen oletkaan keksinyt, kiitos siitä! Kuulostaa Niin paljon paremmalta sanoa olevansa Fitness-kävelyllä kuin sauvakävellyllä!!

No sitä Fitness-kävelyä tuli noin 4km harrastettua 34minuutissa. Maire pysyi hyvin perässä mutta Tyynellä rupesi jo loppupeleillä askel aavistuksen painamaan, mutta hyvin jaksoi vielä höpelöspurtit lopussa ottaa. Mustikkia en raaskinut moiselle lenkille ottaa, eikä siitä olisi kyllä tullut sauvojen kanssa taas kerrassaan mitään.
Joten lenkin jälkeen kotio, Mustikki kyytiin ja eikun rantaan polsikimaan!

Ja kaikilla oli niin kivaa! Paitsi ei nyt välttämättä Mustikilla ;)

Mukavia hellepäiviä toivottaavat 
Tyyne, Maire ja Mustikki 















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti