14.7.2014

Touhupetterit

Perjantaina 11.7 pääsin katsomaan elämäni ensmäisen kerran kouluratsastuskisoja vanhanmäen hyvinvointikeskuksella. Siellä se Wilma niin kauniina viilletti menemään :) Minä en mitään mistään pisteistä ymmärrä, joten Wilma oli tietenkin mielestäni paras. Vaikkei tuomari kyllä ollut kanssani samaa mieltä, pitäisikköhän tässäkin todeta "paska tuomari" ;) Pilkesilmäkulmassa hei tietenkin!! 


Tällätavalla enemmän koiraihmisenä pisti kyllä silmään. Kuinka samanlaista nuo heppakisat onkaan kuin esimerkiksi agility. Tullaan heppaa kopissa vetäen, verrytellään, odotellaan, jännitetään, kisataan, saadaan tulokset ja lähetään kotiin. Hiukka vaan tyyriimpää toimintaa. Kauniita hevosia oli paljon ja kuinka ne pikkuiset tytöntirpakat niitten jättiläismäisen isojen hepokattien selässä itsevarmoina painavat menemään. Huhhui sanon minä! Tuolla jos missä tuntee ittensä kyllä niiin vanhaksi ja kalkkeutuneeksi. Niin ja ennen kaikkea pelkuriksi! 

Kyllähän sitä nuorena tyttönä mentiin, pitkin peltoja ja mehtäteitä. Ilman minkäänsortin turvaliivejä yms. Kumpparit jalassa heiluen. Voi niitä aikoja, vielä kun olisi se sama rohkeus ja itseluottamus tallessa!





Viikonloppu tuli muuten vietettyä koiravapaata, ilosaarirockissa rakkaiden ystävien kanssa. Ilo oli tytöillä ylimmillään kun kotia saapui :) Kyllä tuollaiset koiravapaat viikonloput kerran vuoteen on aikas kiva juttu.

Alkuillasta ripeksi aavistuksen vettä ja ilta oli hiukan viileämpi. Tuli lähdettyä hiekkamontulla käymään. Tytöillä oli hauskaa ja sehän se pääasia..














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti