30.12.2013

Hyvää Uutta Vuotta!

Kyllä on tänään ollut tytöille aktiivinen päivä :)

Ekana käytiin Tyynen kanssa Kuopion eläinlääkäriasemalla verta ottamassa ja papakokeessa.Verinäytteen vein itse Movetille. 
Näytteen viemisestä meni noin 1,5h niin puhelin pirahti ja sain tulokset. Nopeaa sanoisinko :)
Tulokset osoittivat sitä että loppuviikosta matkamme käy sulhastreffeille. Tyyneltä jos kysyttäisiin niin lähettäisiin heti! Hyvin piti tänäänkin uikkasta kaikkien koirien perään.



Tuloksia odotellessa käytiin moikkaamassa Suomenlapinkoira Lunaa ja Maire kävi samalla tutustumassa ihmislapsiin.
Kyllä oli pikkukoira niin jännittynyt lasten kanssa että taidetaan alottaa lapsitreenit!
Ennemmin oisi kammennut minun syliin kuin olisi antanut lapsen koskea. Ei onneksi mennyt montaa minuuttia kun kävi jo nuuskimassa lapsukaiset ja antoi jo hieman varovasti silittääkkin :)
Meillä kun nuita lapsivieraita käy todella harvassa. Sittenkun vielä saisi niitä rohkeita lapsukaisia jostakin jotka ei hätkähdä pienestä! :)
Nämä lapset jotka tänään nähtiin olivat kyllä hyvin rohkeita, pienimmäinenkin vasta 2,5v ja miim tomerana seista napitti vaikka Maire haisteli naaman hyvin tarkkaan! :D
Kiitos perhe Hukkanen :)


Kevyesti taas tuota tavaraa mukana..
Tulokset saatuamme matka jatkui Nurmekseen Uuden Vuoden viettoon. Tytöille paljon ihmeteltävää kun ollaan ihan kaupungin ytimessä, vieläpä kerrostalossa! Mutta hyvinpä nuo näytti asettuvan vaikka Mairelle kaikki on taas uutta ja ihmeellistä.

Onneksi on omat tutut ja turvalliset pedit mukana!



Kahden kerroksen väkeä!
 
 
 Hyvää Uutta Vuotta 2014!!!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti