11.12.2013

TakapihaHumppaa ja vähän muutakin!

Paripäivää sitten otettiin mirreille uusi hiekka käyttöön. Rakenne, tuoksu ja imukyky on kyllä aivan toista mitä agrimarketin hiekka oli! Eikä tämä pölise! Mutta ei kyllä Compact Caren voittanutta ole tämäkään, mutta näyttäisi poijille hyvin kelpaavan :)
Ja aika näyttää mitenkä riittoista moinen BioKat`s premium fresh oikein on.




















Mustikkikin sai tänään postissa näytepakkauksen HauHaun uutta koiranruokaa. Super Premium chicken & potato. Tytöille annoin maistiaisnappulat ja hyvin niille ainakin maistui. Veikkaan että niin kyllä Mustikillekin.




Tänään tulleessa kasvattaja lehdessä oli mielestäni oikein hyvä juttu Antibiooteille vastustuskykyisistä bakteereista ja siitä kuinka tuotantoeläimille syötetään antibioottia varalta, jotteivat sairastuisi ja täten sama antibiootti päätyy myös nappulapussiin. Tietenkään yleistämättä asiaa mutta tässäpä taas yksi hyvä syy pitää koirat raakaruoalla! Tai ainakin tietää mitä syöttää ja mistä syöttää.
Suosittelen lukemaan artikkelin :)


Uudet hihnatkin saapuivat paripäivää sitten. Värit ovat aivan ihanat samoin heijastin toimii todella hyvin. Mustikilla hihna pelaa hyvin mutta tytöille näin lapaskeli aikaan mielestäni liian liukas pidettävä. Syksyllä kun voi vielä paljaskäsin lenkkeillä toimivat varmasti. Hihnat ostin  Wulffi`s Collection nimisestä firmasta. Mittatilaustyönä tekevät kaikkia ihania pantoja ,joita ei todellakaan voisi kuvitella näille hirmuille kaulaan laitettavaksi. Saatikka niistä talutettavaksi :D



Lopuksi vielä takapihahumppaa! Itse kun on ollut vuorostaan kipeenä, ei olla paljoa lenkille päästy. 
Mutta onneksi on aidattu takapiha!
Kyllä ei ole Mairella vielä tuollaista valokuvauksellista asennetta poseerata mitä Tyynellä on! 

TYTÖT TOIVOTTAA ONNEA KEHIIN KAIKILLE MESSARIIN TULIJOILLE!!














Jäisen lelun nuoleminen on parasta, ikinä!




Kaunis Tyyne!


Mikke näyttää kieltä!


Lenni tietää mistä saa parhaat hörpyt






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti