27.12.2013

Niks ja Naks!


Tänään se päivä koitti kun Mustikki sai sanoa palleilleen heipodihei!

Saatiin meidän kunnan eläinlääkäriltä aika, onneksi näin pyhäpäivien väliin. Mustikille rupesi jo pikkuhiljaa olemaan jo aikas kinkkistä tuo oleminen. Kokoajan kun piti olla hetivalmiina, jos sattuu Tyynestä vilaustakaan näkemään. Ruoka ei ole maistunut nyt viimepäivinä enää oikeastaan ollenkaan!

Yllätyin kuitenkin että painoa oltiin saatu kerrytettyä kuukauden aikana kilon verran lisää. Kun ottaa huomioon ettei viikon aikana ole ruokaa mennyt kuin alle puolet normaalista. Kyllä hyvä nappula ja kunnon liha on taas tehnyt tehtävänsä :) 

Nyt tietenkin saa varoa ettei liho liikaa! Veikkaan että pelkän lihapalan näkeminen voi tuottaa lisäkiloja!
Toisaalta kun on ulkokoira niin energiaa kuluu huomattavasti enemmän, vaikka kopissa lämmitys onkin.
Hyvin on koppi papparaiselle kelvannut vaikka lämmitys onkin ollut kokoajan päällä ja pakkasesta ei tietoakaan. Toisaalta märkää ja tuulista on ollut ihan riittävästi! 
Papparainen kun mukanaan kuskaa kopin pehmikkeitä, niin että koppi voi olla sisältä täysin puhdas ja vaihtaa tilalle maton! Matto voi illalla olla vielä kuistilla mutta aamulla kun heräät niin se onkin kopissa. Pehmikkeitä olen kyllä lisäillyt aina aika-ajoin. Katotaan jos ne rupiaa kohta siellä pysymään.

Leikkaus meni hyvin ja mutkattoman helpolta näytti kun sen osaa. Mukana siis oltiin ja tarvittaessa avustettiin. Nyt on pieni siisti haava ja kuivakat kivespussit! Samalla niin Mustikki kuin Lennikin saivat rokotteet. 
Mustikki pääsi majoittumaan pesuhuoneeseen ja hyvin näyttää uni maittavan Mairen pentusängyssä. Saas nähä riittääkö uni aamuun asti :)















Lenni on hoksannut kuinka tiskikoneen viereisestä reijästä pääsee kulkemaan roskiskaappiin. 
Kyllä eilen säikäytti kun kissojen toilettia putsasin. Valkoinen iso klöntti jossa näytti ekana olevan matoja. 
No tarkemman tutkailun seurauksena päädyin kinkun verkkoon! 
Lenni oli siis nohevana poikana käynyt roskiksesta nappaamassa kinkun verkon ja hulauttanna sen suuhunsa. Verkko kuitenkin irrotettiin kinkusta jo 22pv että kyllä se siellä suolistossa on tovin viihtynytkin! 
Onneksi tuli ulos! ja toisaalta onneksi en tiennyt koko verkon syömisestä mitään! 
Ei tarvinnut olla sydän syrjällään.


Lenni voi oikein mainiosti, ruoka maistuu ja yöt ollaan otettu humppahomma-ajaksi.. viimeyönä leikittiin pusseilla, aktivointileluilla ja Miken kanssa myöskin. 
Nukkuminen oli sanotaanko osittain aikas haasteellista! :D

Maanantaina Tyynen ja Mairen kanssa suunnataan Uuden Vuoden viettoon Nurmekseen ja samalla käydään Kuopiossa antamassa Tyynen papanäyte ja proget ottamassa, jännitys siis tiivistyy :)


Herkkuja Potilaalle!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti