22.3.2014

Karjasilta!

Kevät!

Mika ihana tekosyy olla siivoamatta.. Aurinko sinänsä on ihan ihana, mutta onko sen pakko näyttää kaikki pöly ja lika mikä sisällä valtoimenaan vaeltaa. No ongelmaan on heleppo ratkasu, ulos käyskentelemään ni ei näy pölyt! :)

Tänään onkin niin ihanasti paistanut aurinko joten oli aivan pakko ottaa kamera lenkille mukaan. Käytiin Mustikin ja Mairen kanssa karjasillalla käppäilemässä. Yllätykseksemme siellä uiskenteli kaksi joutsenta. Kylläpä harmitti ettei ollut mukana pidempää putkea! No jospa nuista nyt jonkinmoiset otokset tuli :)

Tuleva silta
Harmiksemme huomasimme että kyseiselle paikalle tulee näköjään rautasilta. Pääsee järven toispuolnaapuri kulkemaan, no me ei päästä kulkemaan yhtään minnekkään. Prk.. Kaunis luonnontilassa oleva paikka mennään taas pilaamaan. + veneily muuttuu astetta haasteellisemmaksi!


Jäätiin koirien kanssa niin ihastelemaan joutsenten menoa että melkeinpä myöhästyin Lennin pallien poistosta.

Suonenjoella järjestettiin pallit pois kamppanja. 45€ lähti kulkuset ja tilalle tuli mikrosiru! Ei paha ei. Nyt koko mökki haisee kissan kuselle, ei paljoa tuo rakko pidätelly kun heräilemään Lenni alkoi.
Mutta hienosti on jo toipumassa poika, nukkuu kyllä paljon. Vaihtaa välillä vaan nukkumapaikkaa parempaan :)




Hienoja uutisia kantautui ulkomailta! Wellu (Red Rublev Ustinov) oli ollut Latviassa VSP kera Sertin ja Cacibin. Sieltä siis kotiutuu uusi Latvian valio + inttivalio!!! Onneksi olkoon Pekka ja Merja + Kasvattaja!

Nyt töihin yötä valvomaan! Ihanaa viikonloppua kaikille! :)






Mustikki se muuten nauttii tuosta auringosta! Makaa reporankana kopin päällä, harmillisesti moisesta ilottelusta en kerenny kuvaa saada :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti