24.3.2014

Kyllä maalla on mukavaa!

Kylläpä on ollu sellainen päivä ettei voi muuta todeta kuin Maalla on mukavaa!!

Rubel
Aamulla tuli tosiaan noustua ennen kukon pierasua mutta hyvä niin, kerenny vaikka mitä.

Mustikin ja Mairen kanssa käyty reipas metsälenkki, ilo kattoa kun koirat nauttii oloistaan ja aurinko paistaa.

Heppahommiakin keretty tänään tekemään. Ihan jopa ratsastamaan asti ja mun sydän on ehket nyt myyty.. huoh! Tuo ei niin kaunis eikä osaava, mutta niin ihana luontoinen Rubel hevonen!!
Köpötelty vaan kentällä ja koitettu opetella kuinka sitä hevosta ohjataan. Ravattuki jopa! ja jos on naapurin rouvaan uskomista, niin siinä jopa ajoittain onnistuttukin! Treeniä vaan ni kyllä se siitä.
Miten sitä onkaan ihmislapsesta tullu jotenkin niin arka. Sitä joutuu erillä tavalla keräämään sen luottamuksen noiden hevostenkin osalta, ennenkun kaikkensa voi antaa. No mutta onneksi tämä asia on jo Rubelin osalta selätetty, joten odotan innolla uusia selkään menoja! Hyvä ja onnellinen olo moiden jälkeen :)

Ja jotta ei koiruuksia tyystin unohdettasiin niin Mairella kävi samalla kylässä Boogie ja uusi tulokas Myy.
Boogielta lähti vajaa viikko sitten pallit, mutta vielä oli pientä kiinnostusta Mairea kohtaan. Mairella siis juoksut meneillään ja sitä ei voinut olla huomaamatta! Niin oli neiti perse pitkällä joka kurvissa, itse lenkkeily oli siis mahdotonta. Boogie joutu vielä hihnan päässä olemaan, mutta eiköhän se parin kuukauden päästä unohdu silläkin moiset juoksuhajuihin reagoiminen. Mustikki on tästä oiva esimerkki. Ei miestä paljoa hetkauta Mairen juoksut. Hyvin maistuu ruoka (liianki hyvin jos kylkiä koittaa :)) ja lenkkeilykin onnistuu yhdessä!





Laura

Rubel

Kyllä nuo Bernit vaan on erilaisia leikkijöitä kun dogit. Maire juoksee hullun kiilto silmissä pitkin peltoa, eikä voi käsittää miski Myy ei lähde hänen juoksuhommiinsa mukaan.
Myy taas kattoo silimät pitkällä, mitä ihmettä tuo Maire meinaa. 
Tappaa varmaan kun juoksee kohti ja kovaa :D






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti