11.3.2014

Mustikki lekuri / Ponien humpat.

Yövuoron perästä on ollut sitten vaikka sun mitä!

Aamusta starttailtiin kohti Pieksämäkeä ja Mustikin eläinlääkärissä käyntiä. Mustikki on nyt jonkin aikaa ollut kipeän oloinen. Häntä ei nouse ja lenkille ei ollut viimeviikolla oikein huvittanna lähteä.
Epäilin suuresti vesihäntää ja siihen aloitinkin Rimadyl lääkityksen. Mieli kohentui ja häntäkin rupesi ajoittain nousemaan.
No paripäivää sitten puhkesi talipatti joka Mustikilla on jo pidempään ollut. Onneksi on sopivasti lavan kohdalla, niin ei pääse nuolemaan. Valkoista paksua talia tuli varmaan desin verran. Tilalle jäi tyhjä onkalo ja pieni reikä. Sitä on nyt huuhdeltu Betadine liuoksella ja onneksi hyvältä näyttää.
4 päivän Rimadyli kuurin jälkeen ajattelin että hyvä käyttää Mustikkia eläinlääkärillä, kun häntä ei meinaa vieläkään kunnolla nousta.

No häntä tutkittiin ja pientä aristusta hännän juuressa on. Uusi särkylääke Norocarp kehiin, tuntuu onneksi auttavan. Paljon iloisempi mies tuli jo hetkisitten vastassa :)
Samalla kuunneltiin sydän ok, keuhkot ok. Otettiin laajat verikokeet ja tuloksissa ei mitään poikkeavaa. Joten oikein terve papparainen, mitä nyt vesihäntä hieman vaivaa. On tainnunna tulla niin paljon rasitusta hännälle, kun on joutunut sitä viimeaikoina niin kovin heiluttamaan :)

Samalla käytiin Mustikin ja Mairen kanssa pieni kaupunkikävely. Kylläpä oli näköstä menoa.. Kumpikin vetää pitkin ja poikin hajujen perässä ja niitä pitää jäädä sitten nuuskuttelemaan pitkäksi aikaa. Ei tuu meidän raitilla moisia hajuja heti vastaan.

No kun päästiin Pieksämäeltä kotiudutta, kamppeiden vaihto ja Mairen kanssa naapuriin. Pientä tallihommien opettelua ja mitä parasta ponien juoksutusta. Oikein mukava kuvata välillä muunkinlaisia ilakoijia kuin koirat. Kylläpä niitä ilolla katselikin :) Ihania otuksia!

Mairella ja Boogiella oli näköjään maailman tylsintä olla aitauksessa. Joten Boogie fiksuna poikana hyppäsi yli mutta Mairelle moinen tehtävä oli onneksi ylitsepääsemätöntä. No haukku ja huuto oli sen mukasta että fiksuinta oli laittaa kaverukset karsinaan. Maikista se ei kyllä ehket ollu niin kivaa, paitsi jo ei oltaisi niitä keretty juuri putsaamaan. Oispahan ollu paskaa mitä syödä :D




Iloiset kaviot!











Tarkkaan kun katsoo niin näkyy itse karkulainenkin :)





Maire ei voi käsittää miten Boogie voi vaan syödä leipää. Koska meidäthän on teljettu!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti