15.5.2014

Laidunkausi

Se on kuulkaas nyt alotettu meidän perheessä laudunkausi! Naapurissa laiduntaa jo hepokatit ja nyt alotti tytötkin saman homman :)





Ja Mairen valeraskaus syömisenlopettaminen on noussut huippuunsa, tuntuu ettei mikää kelpaa! Kanankaulat ja selät kyllä kelpaa, kaikki muu tuntuu olevan yäkkikakkapökälettä. Hyvin tai oikeastaan TODELLA ÄRSYTTÄVÄÄ!! Moinen syömättömyyn.. Olokoon sitten "nälässä" kerta ei kelpaa.. Kuinka ihmiset oikein kestää huonoruokaisten koiriensa kanssa? Mulla ei kestäis kasetti moista..

Töissä ja koulussa ja töissä on mennyt tämäkin viikko.. Sääkin oli suorastaan myrskyisä! Vettä tuli täälläkin ja ihan tarpeeksi! Onneksi yöaikana joten nukuttua tuli pahimman myräkän ohi.
Tänään aamulenkillä huomasin yhden puun kaatuneen lenkkipolun varrelta, siinäpä ne suurimmat tuhot taisi meilläpäin onneksi olla. Jos ei tuulen viskaamaan lyhtyä lasketa.
Onneksi sää rupiaa jo kaunistumaan. Aivan mahtava ilta-aurinko taas näytti luonnon kauneuden, kuinka se rupiaakaan taas vihertämään. (ensmäinen allergialääke korkattu tänään)
Huomenna vielä aamu töissä ja sitten nenukat kohti Joensuuta! Viikonloppu pitää sisällään mökkeilyä ja koiranäyttelyä. Doggien värinäyttelykin pidetään viikonloppuna, joten toivotaan paljon doggikansaa Joensuun seudulle :)

Kuvia illan rantalenkiltä






Ensmäisenä kun hihnasta irti pääsivät, alkoi heinien syönti. Siinäpähän syövät kerta niiiin hyvälle maistuupi :)






Tyyne ja Maire



Kuinkahan saisi tuolle Mairelle opetettua tuon poseeramisen taidon! 
Voisinpa jopa väittää että Tyyne pitää kuvattavana olemisesta, ainakin se osaa olla niinkuin pitääkin :)





Maire ja Viisas ilme.. :P




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti