11.5.2014

Mutsien päivä!

Ensinnäkin, ihanaa äitien päivää kaikille äityköille!
Täällä meillä sää ei aamulla suosinut, vettä vaan ropisi! Mutta illalla aurinkokin pilkisti ja lämmintä oli :)
Työpäivä vietetty ja kylällä käyty äitienpäiväateria syömässä, vaikkei omia sukulaisäityköitä täällä asukkaan! Kävin ruokailemassa naapurin "lissun" "kaupunkiasunnossa". Ihana koti olikin, kauniita vanhoja esineitä ihanasti nykyaikaan sekotettuna! Jos oisin kehannut olisin napsinut kuvia tänne blogiin, mutta maltoin mieleni :)
Aivan hulvattoman nopeasti aika meni, kuunnellessa kaikkia ihania vanhoja tarinoita elämästä! Monesti on "haaveillut" aikakoneesta, jolla pääsisi kurkkimaan miltä mikin paikka onkaan näyttänyt vuosien saatossa! Onneksi on edes kuvia joita tiirailla ja ihmisiä jotka mielellään kertoilevat :)

Maha täynnä kotia kohti ja koirien kanssa lenkille. Tässä kun on useamman päivän jo lenkkeillyt 4 koiran kanssa yhtäaikaa, alkaa sekin jo luonnistua aikas hyvin. Ei siinä kyllä puhelimeen samalla puhuta! Lenkin päätteeksi käytiin rannassa ihmettelemässä kaunista säätä mutta
kyllä harmitti kun ei tullut otettua kameraa mukaan. No koitin tällä puhelimella joitakin räpsyjä ottaa.. ei oo helpoin kuvattavuus tässäkään puhe-elimessä, etenkin jos meinaa sokkona painella. Ei varmasti onnistu ku tuurillaan.

Päivä on ollut myös koira-asioissa hyvänmielen päivä! Mairen veli, Tyynen lapsi Red Rublev Happiness oli Helsingissä VSP kera Sertin <3  Onnea Kaapo ja Kristiina! Ensiviikonloppuna olisi Mairellakin missihommiin meno, pitkästä aikaa. Joensuun 2pv missikehät + tanskandoggi ry:n värinäyttelykin siihen päälle :) Mukavaa mökkeilyviikonloppua odotellessa!

Muttapa joo tässä parit kuvat mitä sain napsastua rannasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti