23.11.2013

Humppaa, Lepoa ja Ruokaa!

Selkeesti kun pitää "lomaa" tästä bloggaamisesta ni johan tulee tuhottoman pitkä ja kuvarikas teksti. Mutta menköön :D

Pihaamme tosiaan muutti naapurin Mustikki! Yllätyin positiivisesti kuinka nopsaan ja vaivattomasti koira joka ei ole koppielämää aijemmin viettänyt. Ollut kyllä ulkokoira mutta nukkunut kuistilla/kovilla pakkasilla sisällä yöt. RUTI-Rexiä kopin pohjaan laitoin ja kyllä kelpaa köllötellä! Pitää vielä tuumailla lämmityksen laitoin suhteen, tokkopa tuo tuonne talavellakaan paleltuu mutta onpahan itsellä parempi olla, kun tietää että lämpöä on tarjolla.

Tytöt on ottanu Mustikin hyvin vastaan, ovathan ne tietysti jo aijemminkin useasti tavanneet. Maire ja Mustikki kävivätkin tänään yhdessä lenkillä. Tyyneä en vielä pitkälle lenkille mukaan ottanut, vaikka terve  onkin. Ettei vaan mikään jälkitauti pääse vaivihkaa iskemään! Siksipä käytiin Tyynen kanssa kahdestaan käppäilemässä rantabulevardilla!





Einomyrskyn jälkiä

 Mairen mielestä moinen toppaliivi on aivan oiva leikkikaveri :D








Ja kun on ulkona hummattu ni joutaa sisällä makkoilemmaan!






Lenni saa pelata aivan kaikessa rauhassa!




Vauhti-Raksun autollakin käytiin perjantaina, tutut kanankaulat ja rinnat haettiin. Lähti mukaan vähän uutuuttakin. Häränhäntä tytöille ja kissoille hiiriä. Mikke kun on päässy oikean maalaishiiren makuun niin eihän sille moiset pakastehiiret kelvannu, mutta Lenni kyllä söi ja hyvällä ruokahalulla! Taidetaanpa siis tilata toistekki. Suhteellisen tyyrikksi tulisi kyllä syöttää hiiriä enemmälti kun tuollainen isompi hiiri maksoi reipas 2€/kpl... Pitäis varmaan laittaa hiirenloukkuja autotalliin ni ois hiiriruoka-annos omasta pihasta!
No ei vaiska. saa kisulit tyytyä tyttöjen lihajämöihin ja nappula/märkäruoka yhdistelmään.



Possusorkkia.

 Hiiret!









Pojistakin vielä kuvia! Lennin jalka jo aavistuksen parempi, toivoa siis on ettei Kuopion reissua tarvitsisi koiven kanssa tehdä. Lennin menoa moinen pieni aristus ei haittaa pätkääkään! Kovaa on meno pojilla ja matot on vähänväliä rullalla. Iloa silmälle kattoa kuinka ne rakastaakaan toisiaan :)




Lenni Pieni Lokinpoika!








 Huomasin Agrimarkettiin tulleen kissanhiekkaa myyntiin. Nappasin säkin mukaani jotta testataan miltäs moinen hiekka oikein tuntuu käytössä. En ole vielä hiekkaa vaihtanna mutta lupaan laittaa bloggauksia tuotteesta kunhan se käyttöön otetaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti