25.11.2013

Maanantai kuvina!

Tänään pääsi tytöt ensmäistä kertaa reippaseen kolmeen Viikkoon!! Yhdessä humpalle. Kyllä on ollu sellanen tauti jotta ei tartteis toistakertaa meidän torppaan pesiytyä.. No mutta onneksi ollaan nyt terveitä ja päästään hyvillä omillatunnoilla missihommiin messukeskukseen Joulukuun alkupuolella.
Tänään jopa hiukan haarjoiteltiin miten se seisominen taas onnistukaan.. Pikkasen oli liukasta tuolla lumessa mutta jonkinsortin kuvatuksia saatiin aikaseksi :)
Tänään onki ollu aikas kuvarikas päivä, kuvia siis tiedossa ja paljon!

Alotellaan aamusesta lenkkeilystä:

























Ja kun on aikansa humpannut niin maistuu mikäs muukaan kun UNI!




Pitkästä aikaa sää oli niin kaunis, vieläpä heti aamusta. Sään imspiroimana tuli sitten siivottuakin ja vaihdettu kissojen wc:n hiekka. Nyt lähti siis testiin Agrimarketista ostama Sanicat Ultra hiekka. Hieman kyllä epäilen hiekan toimivuutta mutta ei voi tietää jollei testaa! Täällä landella kun ei ole noita eläinkauppoja mitenkään kovin lähellä. Mutta jos hiekka on sutta ni sitten tilataan netistä.




 Testiin lähti mustista ja mirristä myös kyseinen kissanvessan pesupyyhkeet. Juu tuoksu on kyllä hyvä ja voimakas, onneksi meidän pojat ei sitä karsastellut. Noinki ison potan putsaamiseen meni kyllä useampikin liina. + jouduin vielä lopuksi kuivaamaan talouspaperilla koko potan, pesuainmaisia märkiä viivoja jäi kauttaltaan.
En ny tiedä olisinko suihkulla/harjalla nopeammin pessy mutta säästyipähän kylppärin kuivaaminen :)





Uusi hiekka odottelee kävijöitään!






Lenniä ei haittaa vaikka doggien jalat viliseekin samalla korkeudella :D




Lopuksi vielä parit missikuvat tytöistä!

Maire 11kk



Tyyne 4v






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti