13.11.2013

Kiipeilypuu ja Sairastupaa!

Poijista hieman kuvi! 

Kyllä on niin paljon tuonut iloa tuo Lenni, niin Mikelle, itselle kuin tytöillekin. Tytöt voi illalla istua sohvalla ja vain katsoa kun pikkuinen leikkii :) 
Kotiuduttu on siis todella hyvin!

Tänään saatiin myöskin Mustikin koppi valmiiksi ja juoksunaru, enää puuttuu vaan itse koira. Saa nyt nähä kuinka se tuohon meidän pihaan sopeutuu. Jos ei niin minkäs sille mahtaa.. Mutta toivotaan parasta! 
Tästä kuvia joskus myöhemmin :)

Nyt vapautetaan kuvasaaste pikkukissan touhuista!


















 Pojille uusi muuten kirpparilta ostettu hyväkuntoinen kiipeilyteline. Ja kyllä muuten on niin lemppari paikka että Lenni nukkuu unensa yhdessä torneista :)















Tytöistäkin parit kuvatukset. Maire alotti viimeviikolla köhimisen ja Tyyne jatkoi samaa köhintää muutamanpäivän viivellä kylläkin. Taidettiin saada "mukava" tuliainen Lahden Kv-näyttelyistä.. No vointi on kummallakin neidillä jo hyvä, ei tarvitse enää öitä valvoa ja kuunnella millonka jompikumpi yskii keuhkot lattialle.
ab-kuuri kummallakin menossa, ei onneksi kuumetta tai kunnon laskua. Ruoka maistunut oikein hyvin ja intoakin olisi enemmän kuin laki sallii.. Voi sitä onnen päivää kun neidit taas pääsee irti hummaamaan pitkin peltoja, nyt kun ollaan vaan käyty lyhyillä hihnalenkeillä.


Ja kun on oltu kipeinä on saatu nukkua sohvalla ja sängyssä vieressä.. Kuinkahan käy kun arki koittaa.. :D


Tyttöjen puuroaineksia.
Puuroriissi, Kaura, Hirssi ja Tattari.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti