27.11.2013

Pohjustusta tuleville eläinlääkärikäynneille!

Eilen Mustikille ruokaa illalla viedessä pihamaallamme istui Iso mustavalkea kissa, kissa on liikkunu pihassa ennenkin. On vaan niin arka että lähtee kyllä viuhtomaan heti kun kutsuu. Liekkö ollu poikia oottelemassa ulkoilemaan :)

Huomenna aamulla tie vie Kuopioon, Lennin kanssa eläinlääkärille. Toivon suuresti että saadaan tietoomme jalan kohtalo. Sen verta hyvälle lääkärille päästää että luotto minulla ainakin on hyvä.
Halosen Pekka Kuopion eläinlääkärikeskuksesta pääsee Lenniä tutkimaan.
Lenni kyllä käyttää vasenta takajalkaansa mutta vain osittain. Kipulääkettä en ole antanut sitten maanantaina jälkeen ja samalla tavalla viuhtoo mennää ja leikki. Elikkä kovinkaan kipeä jalka ei voi olla, onneksi!
Mutta huomenna olemme taas hiukan viisaampia!


Mustikillekin sain tänään varattua perjantaille elänlääkäriajan. Poika saa varmastikkin elämänsä ensimmäiset rokotukset. Samalla tutkitaan kaulan alueella oleva patti. Epäilin ensiksi että patti olisi normaali rasvapatti mutta patin keskellää on selvästi reikä. Joten epäilen joko jonkun toisen koiran puremaa tai keppi yms on pistänyt. Mutta se selviää kanssa tarkemmin perjantaina.
Mustikille rokotteet annettava ,kun ei koskaan tiedä mitä tauteja nuo tytötki mukanaan tuovat. Samalla jos tyrkkäisi mikrosirunkin nahan alle :)

Kyllä on ollut niin sairastupaa ja eläinlääkärikäyntejä täynnä tämä Marraskuu että jospa nyt ainakin seuraavat puolvuotta oltais tyystin käymättä. Toivossa on hyvä elää :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti