19.11.2013

Lennin Sairastupa

Tyttöjen lekurikäynnit kun on ohi niin Lennin kanssa päästiin tänään eläinlääkäriin Pieksämäellä käymään. Sisä-savossa kun ei ole röntgenlaitteita, kellään eläinlääkärillä..
On se mukava asua maalla!
Ja saimme kuulle ettei Pieksämäelläkään tehdä mitään "suurempia" leikkauksia. Heti tuli mieleeni että jos käy niin huono tuuri jotta jompikumpi tytöistä kiertyy niin kiire on kova! Kuopion tai Jyväskylän suuntaan.
Eikä tuo viikonloppupäivystys ole kummassakaan kaupungissa mielestäni mitenkään luotettavalla pohjalla.. Eli jos uuden sairaanhoitopiirin myötä joudutaan ambulanssia odottamaan satojen kilometrien päähän, niin ei eläinpuolellakaan kyllä sen paremmin lepäillä..

Lenni tosiaan tippui kiipeilypuusta kissalassa, suoraan betonilaatalle kera vanhan heinäseipään. Toinen takajalka on ollut kipeä joten röntgenissä kävimme tänään. Ortopedi katsoi kuvat ja onneksi säästyttiin leikkaukselta! Särkylääkettä nyt viikon ajan ja lepoa. Vielä jos kipeä niin sitten Kuopiota kohden tutkimaan tarkemmin.

Toivotaan parasta ja pelätään pahinta!


Sähkötön vuorokausi! :)


Hyvin maistui Lennille ruoka päivän reissun jälkeen :)



Oletin että Lenni olisi ollut aivan kanttuvei kun kotio lähettäisiin niin pah! Samantien kun sai herätteen niin kuului Mau ja kohta taas käveltiin vaikka askel hiukan olikin hatara! :)

Kennin hienot lonkkakuvat!



Alimmaisessa kuvassa näkyy polvilumpion kohdalla paksumpi viiva kuin ylemmässä kuvassa. Tätä eläinlääkäri epäili jonkinsortin murtumaksi. Ortopedin mukaan se voi olla vaan hieman erikulmasta kuvattu ja teten näyttää paksummalta. 

Ei siis syytä huoleen!

Ja jospa sitä seuraavaan postaukseen tytöistä saisi kuvatuksia napsittua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti